Τσικάκης Γιαννόπουλος

ΠΡΟΤΥΠΗ ΧΟΙΡΟΤΡΟΦΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ

Πάθος Πάντα για Καλύτερο Προϊόν

Κύριο μέλημα της επιχείρησης είναι η εξασφάλιση των υψηλών προδιαγραφών στα προϊόντα που διαθέτει.

Για αυτό δεν σταματά ποτέ να μοχθεί και να εργάζεται με πάθος, πάντα για το καλύτερο δυνατό.

Η επιτυχία οφείλεται στα υψηλά πρότυπα ποιότητας, στην διαρκώς εξελισσόμενη τεχνογνωσία της, στις καθοριστικές της καινοτομίες και στο ανθρώπινο δυναμικό που βάζει τη δική του σφραγίδα σε κάθε στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας.

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στον άνθρωπο και με σεβασμό στο περιβάλλον η επιχείρηση αξιοποιεί την τοπική παράδοση της Πελοποννήσου με αγάπη, μεράκι και τεχνολογίες νέας γενιάς.

Η ποικιλία των γεύσεων που προσφέρει καλύπτει όλες τις καθημερινές καταναλωτικές ανάγκες και ανταποκρίνεται πλήρως στις σύγχρονες απαιτήσεις υγιεινής διατροφής.

ΠΡΟΤΥΠΗ ΧΟΙΡΟΤΡΟΦΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ

Όλα για έναν ευχαριστημένο πελάτη

Η δυναμική παρουσία του ονόματος “ΤΣΙΚΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ” στην ελληνική αγορά και ειδικότερα στον τομέα της βιομηχανίας τροφίμων ξεκινά από τις σύγχρονες εγκαταστάσεις της που βρίσκονται σε μία ιδιόκτητη έκταση 400 στρεμμάτων στους πρόποδες του Ταϋγέτου.

Το συγκρότημα περιλαμβάνει 3 πρότυπες χοιροτροφικές μονάδες, 1 σύγχρονο σφαγείο υγειονομικής σφαγής, 1 εργαστήριο τυποποίησης, 1 σύγχρονη μονάδα παραγωγής ζωοτροφών, 1 εργαστήριο ελέγχου και έρευνας.

Όλες οι μονάδες είναι πλήρως εξοπλισμένες με μηχανήματα πρωτοποριακής τεχνολογίας, ενώ όλες οι διαδικασίες υπόκεινται σε αυστηρούς κανόνες υγιεινής και καθημερινούς ελέγχους.

Όλα για ένα καλύτερο προϊόν και πάνω από όλα για έναν ευχαριστημένο συνεργάτη.
Για έναν ευχαριστημένο καταναλωτή.
Εσένα.